torstai 17. tammikuuta 2013

Kylmää kyyttöä!

Täällä on taas kauhea pakkanen. Minun suustani kuuluu harvoin valitusta kylmistä säistä, koska se on aina pukeutumiskysymys, mutta nyt on vähän pitänyt jo kiukutella kylmyydestä ääneen. Tuo -30 alkaa mennä jo sietokyvyn rajamailla. Olen monena aamuna päättänyt että menen ottamaan kuvia mutta se on vain jäänyt toistaiseksi. Tytär sai upouuden järjestelmäkameran syntymäpäivälahjaksi ja sillä olisi hyvä ottaa kuvia ihanasta huurremaisemasta. Ensi viikolla kyllä otan kameran kouluun mukaan. Maanantaina päivä alkaa nimittäin aamunavetalla ja pidän peukkuja pystyssä että keli olisi kirkas ja kuulas jotta saisi ihania aamuhämärän pakkaskuvia. Nyt toissavuodelta kevättalvelta kuvia tähän väliin. Muistan tuon ulkoilureissun kuin eilisen, meillä oli kivaa :)




Koulu on nyt startannut käyntiin ja ensi viikolla kuten edellä mainitsinkin, on navetta- ja tallivuoroja sekä traktorin ajamista. En malta odottaa! Koulussamme on pihattonavetta ja siellä asustelee kyyttöjä (l. itäsuomenkarjaa) kolmisenkymmentä päätä (eivät näytä pakkasesta välittävän). Siellä on lehmille lypsyasema jota me opettelemme käyttämään ennemmin tai myöhemmin. Kysäisen opettajalta saanko julkaista itse ottamiani kuvia lehmistä täällä blogissa. On ne niin kauniita ja siroja räpsyripsiä :) Onhan siellä koululla myös hevosia, poneja sekä koiria, mutta niistä ehkä enemmän myöhemmin. Oppilaitokseen voi tutustua vaikkapa tämän artikkelin avulla.

Oikein ihanaa kevään odotusta kaikille jotka sattuvat blogiini eksymään. Ajattelin tässä että keväämmällä voisi napsauttaa vaikka arvonnan pystyyn ;) tarvitsen vähän aikaa vielä katsella jotain palkintoa siihen.

Ei kommentteja: