sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Kosmetiikkaa omast kaapist (Pinterest -postaus)

Se on tämä nettisurffailu ihanata silloin kun löytää kaikkea mielenkiintoista. Löysin tämän ihanan blogin, Arjen iloja etsimässä. Siellä sitten huomasin että kirjoittajahan on myös pinterestissä kuten minäkin. Hänen seinältään löysin mahtavan boardin jossa oli kaikenmoisia vinkkejä kotikosmetiikkaan ja minähän heti tänä aamuna kokeilin yhtä. Maltas.

Pinterest on siis sellainen paikka mihin rekisteröidytään ja kerätään mielenkiinnonkohteita omaan profiiliin kuvina. Jokainen kuva vie sitten kyseiselle nettisivulle mistä kuva on otettu. Voit koota erilaisia aiheita käsitteleviä kuvia tauluihin ja sieltä nettitutut voivat sitten bongata kaikkea ihanaa.

Marjukan Pinteresti. Minun Pinterestini.

Nenän mustapäiden poisto ja ehkäisy. Tee tahna, jossa on 1 osa soodaa, 1 osa hammastahnaa ja 2 osaa vettä. Harjaa tahnaa nenuun joka ilta ennen nukkumaan menoa. Toimii kuulemma, itse en ole vielä kokeillut :)


Tätä kokeilin tänä aamuna (kasvoihini). Eli pari teelusikallista leivontaan käytettävää kaakaojauhetta ja sitten ihan perus kosteusvoidetta. Sekoita. Levitä. Tää oli ihan hauska juttu. Kaakaon tuoksu ottaa nenään koko ajan ja kaunis sävy tuli. Käsittääkseni lähtee pesussa. Mahtava vinkki ja aion käyttää kesällä koko vartalolle. Voisikohan tuota sekoittaa kookosöljyyn tuota kaakaota, sitä kokeilen seuraavaksi. Ei yhtään kemikaalia <3


Muutakin kotikosmetiikkaa löytyi paljon, mutta ne vaati sitten jo isompaa ponnistelua, joko kaupassa käyntiä tai hellaa. En ole siis kokeillut niitä vielä, mutta varmaan joku tylsä päivä tulee käytettyä sellaisiin juttuihin. 

Ei kommentteja: