sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Herätys

Jaahas, minullahan on blogi kirjoitettavana :D ompahan mennyt talvi horroksessa. On tapahtunut elämässä tosi paljon ja jossain välissä tapahtumat alkoivat tuntumaan vähän turhan raskailta. Nyt kaikki on kuitenkin taas hyvin.

Meillä on perhe kasassa ja se tekee mielen herkäksi ja alkaa pakostakin vähän itketyttämään. Että miten pieni ihminen kuitenkin selviää aika paljosta. Niin siis jossain vaiheessa tänne muistaakseni kerroin parisuhdeongelmista sivulauseessa. Onneksi tuo jälkimmäinen sana on nyt poistunut käsittelystä ja jäljelle jäi parisuhde. Ei se heleppoo oo mutta antaa kyllä paljon. Siitä olen kiitollinen.

Lapset kasvaa hurjaa vauhtia ja unelmat maallemuutosta alkavat hahmottua selkeämmiksi. Kesällä viimeistään ryhdyn toimeen ja alan ottamaan lähikuntiin yhteyttä että jos hommaavat mulle työpaikan ja maalaistalon jonkinmoisella peltotilkulla niin me tullaan kasvattamaan asukaslukua ja maksamaan veroja heille. Näillä seuduilla on puutetta asukkaista ja kunnissa tykätään auttaa ihmisiä jotka olisivat  halukkaita muuttaa paikkakunnalle.

Tämä tästä tällä kertaa. Olen herännyt ja tullut takaisin ;)

2 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

minua harmittaa. kommentoisin blogiisi, mutta mitä sitten kommentoisinkaan, kun en näe lukea tuota tummaa tekstiä tummalta pohjalta. harmi.

Ruuti kirjoitti...

Moikka mummeli. Miltäs nyt näyttää? Vähän keväisemmät värit nyt eikä tosiaan aiemmin tullut edes ajatelleeksi ettei kaikki näe tekstiä. Itsellä tietokoneen näyttö kuitenkin antaa ihan hyvän kontrastin taustan ja tekstin välillä mutta näyttöjä kun on erilaisia niin eihän se kaikilla toimi samallalailla. Mukavaa kevättä Sinulle!