keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Saisi tulla jo talvi (2kk Jouluun!)

Niin saatiin tällekin syksyä lumi maahan tiistain vastaisena yönä. Ikäväkseni sairastuin maanantaina enkä jaksanut lähteä ulkoiluttamaan kameraa. Eihän se vielä pysyvää lunta ollut mutta piristi sen verran mieltä että olo kohentui kertaheitolla. päivemmällä reipastuin niinkin paljon että nakkelin pari koneellista pyykkiä peseytymään, astioita pesin myös kaksi koneellista ja tekaisin piparitaikinan. Se kun säilyy jääkaapissa niin joulunaikaa odotellessa voi halutessaan pikkujouluilla välillä jos fiilis painaa päälle.

Ikäjakaumassa keskimmäinen koira tasan kaksi vuotta sitten


Pikkukoiralle tuli postiin paketti joka tuo lämpöä tuleviin ulkoiluihin. Pukeminen oli hankalaa. Pikkuinen osaa imitoida ilmiömäisen hienosti muikkua silloin kuin tulee tukala tilanne. Luiskahtelee koko rakki niin kuin märkä saippua hyppysissä. Saatiin päälle kuitenkin ja toivotaan että pukeminen helpottuu kun toistetaan hikinen prosessi tarpeeksi usein :)

Tässä takki jo riisuttu. Joku päivä otetaan kuvakin siitä hökötyksestä


 On kyllä ihanaa kun kesän ja syksyn tasainen tallaus vaihtuu juhlakauteen. Ensin kekri, sitten ♥JOULU♥ ja kohtapa onkin jo uusi vuosi. Luvassa tunnelmaa, hyvää ruokaa ja läheisiä ihmisiä ympärille. Tästä pälkähtikin mieleeni, että olen aivan myöhässä kynttiläkaudesta! Siihen asiaan pyrin tekemään muutoksen vielä tällä viikolla. Ulos täytyy ostaa jonkinlainen lyhty sateiden takia.

Joulu 2010

Ei kommentteja: