sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Viikonloppu ja syysloma takana


Siinä meni vanhimman muksun syysloma vähän harakoille siinä mielessä että mitään tavallisuudesta poikkeavaa ei tehty. Vähän sääli, mutta pieni joutenolo ei toisaalta ole kenellekkään pahitteeksi. Nuori neiti harrastaa kolme kertaa viikossa ja muun liikenevän vapaa-aikansa hän viettää ystäviensä ja tietenkin muun perheen kanssa.

Hän alkaa olla esimurrosiässä ja äidin suuri työ kasvattajana taitaa olla vasta alussa. Esikoinen on aina ollut erityisen sopeutuvainen ja tyyni lapsi. Jos se on tyyntä myrskyn edellä niin voi olla perusteltua kiikuttaa kirjakaupasta teininkasvatusopuksia selkä vääränä kotiin.
Ensialkuun aikaa täytyy vauvanhoidon, kodinpidon ja muiden "kiireiden" lisäksi löytää myös itseään etsivälle prinsessalleni. Yhteisen laatuajan lisääntymistä helpottaa töiden loppuminen. Lisääntyvä vapaa-aika käytetään siis esikoisen kanssa touhuamiseen :)


Sain väkerrettyä myssyä. Vielä vähän lisää väkerrystä niin pää saa lämmikettä syksyn viimoja vastaan. Nämä oli jämälankoja mutta mielestäni värit sopivat ihanasti yhteen ja passaavat hiusteni väriin. Vähän ehkä uusretroiksi voisi värejä kuvailla. Tämä kuva ei anna värejä kyllä aivan oikein.



Sitten seuraavaan projektiin, joka on... No en tiedä mutta ompahan ainakin langat valmiina :)




Tehtiinhän me lapsosen kanssa paperimassatonttuja. Vähän sitä spesiaalitoimintaa. Nämä nyt ovat kuivumassa ja saa nähdä milloin lienevät maalausvalmiita. Kuvia laitan sitten.


Ei kommentteja: