lauantai 11. toukokuuta 2013

Kuvahanat auki taas

Huh, oli kameran muistikortti lähes täynnä kun vihdoin ja viimein sain ne kuvat tikulle ja tähän omaan koneeseen Käytämme kameraa tyttären kanssa kahdestaan, joten molempien räpsyjä siellä oli. Ja kuinka paljon turhia, samoista tilanteista otettuja kuvia. Kymmeniä ja taas kymmeniä. Pitäisi opetella poistamaan suoraan silloin kun ottaa niitä räpsäisyjä :)

Kun kuva nyt kuitenkin kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin voitte varmaan tässä kuvia ihaillessa arvata kuinka säikähdin kun katsoin olohuoneen kelloa :D Viljamin terraarion ovi oli vahingossa jäänyt raolleen kun otin sen luodun nahan pois. Herra päätti sitten katsoa lähempää paljonko kello on.



Voihan se olla että seuraavilla kerroilla sen oven muistaa laittaa kiinni. Onneksi ei ollut kauemmaksi tohtinut lähteä kun vapaana kerkesi olla useamman tunnin.

Olen kärsinyt viime aikoina kevätnuhasta ja flunssasta ja ajattelin jakaa kanssanne hyvän kotihoitokeinon varsinkin jos röörit meinaa olla tukossa. Sipulikeittohan on jo pitkään ollut tunnettu flunssalääke ja itse lisäsin valmiiseen (luomu) pussikeittoon tuoretta kevätsipulia. Namnam. Ja tuoretta valkosipulia. Naminaminam. Kokeilkaapa, oli hyvvvää ja niistäminen helpottui kerrasta ;)




Ei kommentteja: