torstai 2. toukokuuta 2013

Kuvatonta

Tykkäisin niin kovasti kirjoitella tänne mutta kun niitä kuvia on niin hankala saada koneelle. Tai helppoahan se olisi kun saisi aikaiseksi muistitikun ja kameran kanssa liikauttaa itseään jonnekkin jolla ois toimiva tietokone. Pidän kovasti kuvallisien tekstien lukemisesta ja tahtoisin tietysti itsekkin kuvailla asioita muutenkin kuin sanallisesti :)

Tyydytään tänään siis kuvattomaan kirjoitukseen.

Olen päästänyt itseni taas siihen tilanteeseen että kouluhommia on rästissä ja deadlinet painaa päälle joka suunnalta. Samaan aikaan touhuan työharjoittelupaikkani puolesta koiratapahtumia ynnä muuta sellaista. Ensi viikonlopusta on tulossa kiireinen. Lauantaina oma koira näyttelyyn, onneksi on omalla kylällä ettei tarvitse lähteä kauemmas ajelemaan, saman päivän iltana on koirani kasvattajan järjestämät kasvattajapäivät. Sunnuntaina helähtää käyntiin rotuyhdistyksen järjestämä tapahtuma jossa olen yhtenä puuhanaisena. Pidän siellä luennonkin joka on vasta puoliksi valmis.

Tänään on nuorimmaisen lääkärineuvola ja illalla eläinsuojeluyhdistyksen vuosikokous johon kuulun. Ajatuksena olisi pyrkiä hallitukseen, joka tuskin on kovin vaikeaa kun heillä on henkilöpula ja minulla sen verran paljon kokemusta yhdistystoiminnasta.

No onhan se hyvä asia että pystyy pitämään itsensä kiireisenä ja kun on kyse minusta (ituhippi!) niin parasta on tietty se että tekee vapaaehtoistyötä muiden auttamiseksi. Saan siitä itselleni niin kovin paljon. Vaikka kuulostaa omaankin korvaan kliseeltä, niin sydän rauhoittuu oikeasti kun huomaa että omasta vapaa-ajan toiminnasta on hyötyä monelle muulle :)

Ikäväkseni olen huomannut itselläni selkeitä sairauden oireita joiden puitteissa olisi hyvä päästä lääkäriin ennen kuin tilanne huononee. Jonkinlainen haaste sekin. On nimittäin kyse sellaisesta asiasta josta on tosi hankala puhua.. mutta siitä lisää myöhemmin kun pääsen lekurilla käymään :)

Ihania kevätpäiviä kaikille!! Toivotaan lämpöä ja aurinkoa joka puolelle Suomea.

Ei kommentteja: