tiistai 13. elokuuta 2013

Arki

Jo toinen päivä ihan oikeaa arkea. Itsehän nautin täysin siemauksin koska koulussa on etäviikko ja olen jo tehnyt kaikki tehtävät. Tässä pari päivää vielä siivoilen että koti olisi vastaanottavaisemman näköinen. Meille tulee nimittäin mahtavia vieraita etelästä :) Ihanaa saada serkku perheineen kylää. Serkku"pojan" olenkin nähnyt viimeksi kymmenen vuotta sitten ja tussa ajassa hän on jo ehtinyt mennä naimisiin ja hankkia lapsen. Tällä hetkellä heidän pikansa on viisivuotias. Jännittävää tavata kaksi ihan uutta ihmistä ja oppia taas lisää elämästä heidän kauttaan. Se on uusien tuttavuuksien suola.



Kesä tuli, oli ja meni. Oikein humahti hiuksissa kun vilahti niin äkkiä. Miksipäs ei olisi aika kulunut. Puoli kesää paahteessa heppatallilla töissä. Ratsastelua, maisemia, ruohon ja lannan tuoksua... Mietinkin silloin arabihevosen kanssa maastossa mennessäni että voiko parempaa työharjoittelupaikkaa ollakaan? No ei voi :) Onneksi tallin pitäjä lupasi minulle myös seuraavan työharjoittelupaikan sinne. Sillä rupeamalla hiki virtaa muista syistä kuin helteestä. Hevoset ovat palanneet laitumilta ja touhua on taas paljon enemmän.

Kesä oli itselleni irtiotto. Irtiotto menneistä asioista ja edellisestä elämästä. Noinniinkuin joissakin asioissa ainakin :D Lopetin tupakanpolton 10.7., hyvä minä!! Tein sen lukemalla yhden kirjan. Totta. Ihan yhden kirjan vain. Klikkaa ja tutustu jos tupakka on sun paras ystäväsi mutta samalla haluaisit luopua siitä. Olen myös vähentänyt ennenkin jo maltillista alkoholinkulutustani, mutta tänään repsahdin ja ostin pari neitijuomaa paikallisesta Lidlistä. Kotimatkalla jo tuli huono omatunto näistä sokerilitkuista ja päätin että tästedes juon vain lasillisen punaviiniä joskus mutta karkkina nuo putelit kyllä menee aivan tyystin. Kaikkea muutakin uudistusta olen elämässäni tehnyt mutta niistä lisää tuonnempana.

Kesä oli kaikin tavoin menestyksekäs ja eteenpäinvievä. Ihania muistoja kertyi roppakaupalla jos nyt vähän huonojakin, mutta koitan keskittyä muistelemaan vain niitä parhaimpia.

Positiivista arkiviikkoa kaikille. Taidan alkaa värkkäilemään syksyisempää ulkoasua :)

2 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Onnea siitä että lopetit tupakanpolton, tuon tarpeettoman, terveyttä syövän ja rahanhukan. Jos päätöksesi pitää, et kadu sitä koskaan!

Ruuti kirjoitti...

Kyllä se on tuo tupakointi turhin koukku mihin ihminen voi ittesä ripustaa. Mulla on kaksi lasta joiden yksinhuoltaja käytännössä olen. Mitä heille tapahtuu jos mä kuolen liian nuorena sen tupakan takia :( Meillä kun on syöpäalttiutta ihan molemmin puolin sukua. On sitä ollut pöljä kun melkein 15v tuoli poltettua. Mut parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)