torstai 29. elokuuta 2013

Kaikki keskeneräiset puikko-koukku -työni


Nyt kun viimeinkin sain toimivan kännykkäkameran niin voi laittaa vähän kuvia. Ainakin jos aurinko paistaa tarpeeksi. Illalla sisällä on turha kuvitellakkaan ottavansa kuvaa, sillä siitä tulee tumma ja nuhruinen.

Tässä siis keskeneräiset työni :D Saisikohan sitä inspiraatiota lopetella näitä nyt kun on ihan julkisesti paljastettu "luurangot" kaapista. 

Vasemmalla ylhäällä: Virkattu pöytäliina. Valkoinen. Ensimmäinen kokeilu virkkaamisesta ihan oikeasti. Mukavaa on, mutta käsialani on melko tiukkaa ja nyt on joko purettava työ ja aloittaa löysemmällä tai sinnitellä tämän kanssa ja hämpaat irvessä työnnettävä koukku pieneen silmukkaväliin.

Ylhäällä keskellä: Nämä eivät ole pannunalusia vaan kilpikonnan kilpi ja vatsaosa sekä sienen muotoinen jalka kilpparille. Mietinnässä on, josko vain yhdistäisin pyöreät osat ja tekisin siitä tosiaan sen pannulapun kun on jo kolmatta vuotta työ tuossa vaiheessa.

Ylhäällä oikealla: Virkattu pussukka tulossa. Tämä lanka on ihanaa. Taidan aloittaa loppuunviemisen tästä työstä koska on niin ihanat värit.

Keskellä vasemmalla: Samaa lankaa kuin pussukassa on käytetty. Pieniä isoäidinneliöitä joista tarkoitus yhdistellä pipo. Melkein puolet 40 neliöstä tehty :D

Keskimmäinen työ on melkein lapanen. Olen tehnyt toisen jo valmiiksi mutta se on hukkunut jonnekin. Näistä lapasista tuli tosi kapoiset joten sirokätinen pitäisi sitten löytää pitäjäksi jahka saan valmiiksi (ja löydän tälle parin). Kolmen langan kirjoneulekuvio on yksinkertainen ja tekee lapasesta lämpimän koska lisää sen paksuutta mukavasti.

Keskellä oikealla: Koiran villapaidan tekele. Tätä tuskin jatkan, koska hahtuvasta oli niin hankala neuloa tätä kuviota. Aloitan samanlaisen jollain ihanan tyttömäisillä väreillä vaikka Nalle -langasta.

Alhaalla vasen: Isoäidinneliöitä vauvan peittoa varten. Tämä työ on ollut tekeillä jo kohta viisi vuotta. Alkaa vähän motivaatio hiipua.

Alhaalla oikea: Lapsen villasukat. Ihanat värit :) Kehtuuttaa vain jatkaa.


Ei kommentteja: