keskiviikko 14. elokuuta 2013

Voihan verkkokortti

Sellainen pitäisi kuulemma hankkia. Mulla ei tämän elektroniikan kanssa monestikaan askeleet mene samaan tahtiin ja nyt taas kipinöi niin että korvissa suhisoo. Poika pissasi digiboksin päälle -> sain uuden samanlaisen (yhtä huonon ja siinäkään ei kaukosäädin pelannut niin kuin ei edellisessäkään) ilmaiseksi -> tympäännyttiin lopunviimein koko porukka -> ostettiin uusi ja hieno joka tallentaakin -> viikon päästä se ei enää lähtenyt päälle -> huoltoon -> se vanha rämä käyttöön missä ei ole kaukosäädintä -> postissa saapui uusi katselukortti jota tietty maksan nyt alusta lähtien mutta... Sitä ei voi katsella kun ei se pirkuleen kaukosäädin toimi eikä voi asentaa kanavia :D Hitsi mua aina onnistaa.

Niin ja se verkkokortti.

Sain äidiltä niiden pöytäkoneen kun ei tule heillä käytettyä -> täynnä viruksia -> pojan isä semiammattilaisena huoltaa -> tarviis verkkokortin koska ajurit ja jotain.. Missä on verkkokorttikauppa -kyselee tympääntynyt.

Koska olen malttamaton luonne, haluaisin että saisin kaiken nyt kerralla heti kun kerta piti saada. Ihanan, rauhallisen arjen jossa lapset saa kattella lastenohjelmia kun tahtovat, vaihtaa oikein kuulkaas kaukosäätimellä kanavaa televisiosta ja samalla oisin kovasti itse halunnut olla siirtelemässä valokuvia koneelle ja tekemässä pöytäkoneellani koulutehtäviä. Mutta ei. Ei se vaan aina toimi niin kuin mää tahon. Huomattu on.

Ärh.

Mutta positiivistakin. Yksi telkkarinkatsojista voitti seudun ikäistensä piirimestaruuden keihäänheitossa sekä korkeushypyssä. Pituudessa hopeaa ja 60m juoksussa pronssia :) Äiti toivoo kymmenen vuoden päähän doping -vapaita kilpailuja jotta puhtailla urheilijoillakin olisi aikuisten kisoissa sitten mahiksia voittaa <3 Mun pieni (kohta äitinsä pituinen) 11 -vuotias yleisurheilijani. Rakas.

Oh, net card. 

I should get one, because my computer is full of viruses. My son's father would fix it, but he has to connect to internet. Oh, well.. my electronic co-operation hasn't gone so well any way. My son peed on our digibox and I got another one for free. Sad to say that this one's remote control didn't work either (old one's remote didn't work). We all got tired of that machine and we purchased a new one. It lasted for a week and now it's in service. And now we also have a new satellite channels, they got to us on monday. But we can't watch them because we haven't got the remote to set up the channels. I'm so flucky :D

Ei kommentteja: